GHM SA

Logo Ghm Sa

GHM is opgericht in 1840 door Antoine Durenne en staat sindsdien bekend om zijn expertise op het gebied van gietijzer toegepast op de productie van stadsinrichting.
Meer dan 750 medewerkers binnen de GHM groep zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van straatmeubilair en straatverlichting.
GHM werkt regelmatig samen met toonaangevende architecten. Ook biedt zij mogelijkheden om vorm te geven aan de visie van hedendaagse architecten, een oud standbeeld of fontein te herstellen, maar ook van de figuratieve representatie naar  abstracte uitdrukkingen. GHM is rijk aan mogelijkheden om  ruimten te benadrukken en landschappen te verbeteren.

Projecten
Elke behoefte is anders daarom brengt GHM een gerichte aanpak. GHM is een van Europa’s toonaangevende fabrikanten van straatmeubilair. Projecten zijn gerealiseerd o.a. in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Griekeland, Ierland, Italië, Luxemburg, Portugal, Rusland, Spanje en Zwitserland. GHM staat echter ook bekend buiten Europa waar projecten zijn gerealiseerd in o.a. Marokko. Algerije, Verenigde Arabische Emiraten, Kuwait, China, Oceanië, Canada, Brazilië , Argentinië de VS en  vele andere landen.

Wat maakt ons bijzonder
GHM producten brengen een vleugje magie, door inrichting te geven aan de meest prestigieuze locaties als de meest eenvoudige. Wij, bij GHM houden van het leven en wij geloven in het milieu, zijn ritme en onmisbare harmonie.
GHM biedt een grote range straatmeubilair, zoals zitelementen, boomroosters, afvalbakken, fiets parkeren, plantenbakken, afzetsystemen, fonteinen en water fonteinen, en op maat gemaakte producten. Klassieke en moderne gietijzeren en aluminium lichtmasten, armaturen, en speciale oplossingen zoals tram en afspanmasten, kunst en monumentale ornamenten.
Het straatmeubilair van GHM is het resultaat van een unieke industriële aanpak. De ontwerpen voldoen aan de regels en voorschriften van de kunst, ze zijn goed voorbereid, ontworpen, uitgerust en beschermd.

Het straatmeubilair van GHM past in het hart van alle steden en dorpen.