Eclatec SAS

Logo Eclatec Sas

ECLATEC is opgericht in 1927 en staat sinds dien bekend om haar unieke kennis van zaken ontwikkeld op het gebied van lichttechniek voor openbare- en terreinverlichting en is sinds 2005 een onderdeel van de GHM groep.

ECLATEC is gespecialiseerd in de vele vormen van verlichting waardoor ECLATEC u kan begeleiden vanaf de eerste fase tot de installatie van uw projecten. Onze team biedt efficiënte en betrouwbare oplossingen die aan de hoogwaardige normen van duurzaamheid voldoen. De teams pakken projecten aan met dezelfde passie als de oprichters en met hetzelfde doel voor ogen: het leveren van hoogwaardige kwaliteit door te investeren in nieuwe en innovatieve verlichtingsoplossingen.

Kwaliteit

De kwaliteit van ECLATEC’s know-how blijkt uit haar regelmatige groei, haar internationale verkoopnetwerk, en door het leveren van prestigieuze en uitzonderlijke prestaties. ECLATEC kent generaties van gebruikers en heeft projecten gerealiseerd van Rome tot Stockholm, en van Macao naar Freetown. ECLATEC biedt een zeer breed programma op het gebied van verlichting zowel voor de weg, voetgangers gebieden en terreinen. Er is een zeer brede range aan armaturen, LED armaturen, klassieke armaturen, schijnwerpers, wind en solar combinaties, lichtzuilen, bollards en toplichten dit alles aangevuld met een zeer brede range aan uithouders.

Research en ontwikkeling

De research, sales en marketing afdeling definiëren de balans tussen esthetiek en industrialisatie. ECLATEC heeft haar reputatie te danken aan het ontwerp en de productie van hoogwaardige producten. Dit is het resultaat van de competenties van onze ingenieurs, krachtige Computer-Assisted Design tools, fotometrische berekeningen, simulaties en door het testen op locaties en in laboratoria.
Binnen ECLATEC zijn we altijd opzoek naar de nieuwste ontwikkelingen. Het onderzoeken, innoveren en voortdurend verbeteren, dat is de aard van ons bedrijf.
Door het voortdurend bij houden van de trends in deze branche kan ECLATEC samen met ontwerpers een erkende duurzame en decoratieve oplossingen leveren aan haar klanten. ECLATEC geeft recycling en energie besparing een hoge prioriteit. Dit komt niet alleen naar voren in de optimalisatie van optieken maar ook in specifiekere oplossingen.

LA VIE, LA VILLE, LA NATURE