De Keris 2 en Keris 3 vlakstralers zijn een reeks stijlvolle, betaalbare en uiterst efficiënte led vlakstralers die kunnen worden gebruikt voor het verlichten van grote terreinen, sportterreinen etc.

Ze zijn door Eclatec ontwikkeld met de nieuwste led technologie en bieden in vergelijking met conventionele systemen aanzienlijke besparingen op energie- en onderhoudskosten.
Dankzij onze efficiënte Quadraled en een brede range aan optieken kunnen de Keris vlakstralers worden gebruikt voor terreinverlichtingstoepassingen die traditioneel zeer hoge vermogens vereisten.

Beide KERIS vlakstralers worden gekenmerkt door een beperkte windweerstand, wat gunstig is voor de belasting van de masten. De spuitgietalumium behuizingen zijn gepoedercoat en kunnen optioneel voorzien worden van een zeewaterbestendige coating of een offshore/industrie coating (C4)

De KERIS vlakstralers vormen een aanvulling op het
"Grote Hoogte" aanbod van GHM Eclatec met masten tot 40 mtr hoogte, vaste en mobiele kronen etc.Wilt u verdere informatie over de Keris vlakstralers klik dan hier?

Vlakstraler Keris Ghm Eclatec