Gietijzeren masten van GHM behoren tot de beste ter wereld en worden al vanaf 1840 gefabriceerd in onze fabriek in Sommevoire (Frankrijk). Gietijzeren masten in vele soorten en maten van 1,5 tot 20 meter hoog, met en zonder uithouders, rond vierkant, alle soorten en maten, klassiek en modern.

Het enige wat tot nu toe ontbrak was de in Nederland zeer bekende Hollandse mast.

Onze mallenmakers in Frankrijk hebben een nieuwe mal gemaakt van de Hollandse mast welke wij vanaf heden voor u kunnen produceren.

Dutch-pole-compleet-logo-1.jpg#asset:312484

De Hollandse mast is 3,10 mtr hoog (boven maaiveld) heeft een vast grondstuk van 0,68 mtr. en is van oudsher voorzien van een rozet en laddersteun (beide losse componenten) boven op de mast. Uiteraard is de mast voorzien van een luik waar optioneel uw stadslogo in verwerkt kan worden.

De masten van GHM staan bekend om de zeer hoge kwaliteit van het gietwerk, de detailleringen, de afwerking en de conservering.

Om de kwaliteit van het gietijzer (kwaliteit GG20) te waarborgen worden voor smelting monsters genomen van het ruwe materiaal welke geanalyseerd en gedocumenteerd worden. Hierdoor kunnen wij zorgen voor een constante kwaliteit van onze masten.

Door deze hoge en constante kwaliteit zijn onze meestergieters in staat zeer fijne details in de masten weer te geven die de ontwerpers ooit bedoeld hebben.

Alle masten worden na het gieten behandeld, gestraald, ontgast, geconserveerd en gepoedercoat. Als basis conservering wordt de mast gemetalliseerd. De metallisatie is een zink/aluminium legering 80/20 en heeft een laagdikte van minimaal 60 micrometer.

Deze laag is de beste beschermlaag tegen corrosie en een uitstekende ondergrond voor de poedercoating welke u in elke RAL of AKZO kleur, zonder meerprijs, bij ons kunt verkrijgen.

Holland-pole-klein-1.jpg#asset:312483


Wilt verdere informatie klik dan hier.